top of page

PRISER:

Link til billetto kan drille fra smartphones og iPads: Gå til billetto.dk og skriv words i søgefeltet, eller prøv vores billetto-link fra computer

WORDS  MEDLEMSKAB / BILLETSYSTEM:

Som medlem af foreningen WordsDenmark, får du fri adgang til festivalens hovedprogram, lørdag d. 13. juni, og mulighed for at købe billetter til fredagens åbningsshow, før alle andre. Bliver festivalen udelukkende en online-festival - hvilket det ikke tyder på efter de sidste nye udmeldinger fra regeringen - så giver medlemskabet adgang til et eller flere andre arrangementer i løbet af året.

Som medlem får du også adgang til en lukket facebook-gruppe, med nyheder, interviews og små video-uploads fra Words-fortællerne, i løbet af året. 

Det er altså ikke muligt at få refunderet beløbet i tilfælde af at vi ikke kan gennemføre en LIVE-festival pga COVID-19, men du har igennem dit medlemsskab støttet foreningens utrættelige arbejde med at få den moderne fortælling - og fortællingen om at Helsingør er fortællingerne by - på det kulturelle Danmarkskort.

I år tilbyder vi også fem hjemmefortællinger for Corona-sårbare til en symbolsk pris.

Se nedenfor.

WORDS MEDLEMSKAB: 100 KR.

Medlemskabet giver adgang til alle lørdagens shows, hvis der er plads. Ellers er der altid et nyt show rundt om hjørnet. Kom i god tid til dine favoritønsker eller glæd dig over at se noget andet end forventet. Åbningsshow kræver en særlig billet hvor du som medlem får lov til at købe før alle andre. Priserne herunder er ex gebyrer.

words2020.jpg
2021 salg kommer  snart
WORDS ÅBNINGSSHOW: 100 KR.

Et bredt udvalg af festivalens fortællere har sammensat et show, specielt til lejligheden. Som medlem af Words får du mulighed for at købe billetter til åbningsshowet d. 12/6 før alle andre. Salget starter slut maj.

WORDS HJEMMEFORTÆLLING: 50 KR.
åbnings_show.jpg
2021 salg kommer  snart

NB! BEMÆRK! ER KUN TIL SALG INDENFOR POSTNUMMER 3000

Er du -eller én af dine pårørende - en af de sårbare borgere ift COVID-19 - og derfor ikke tør gå ud, så bringer wordsfestival fortællinger hjem i din stue. Hjem til dig og dine nærmeste, ikke online - men live. 
Aske Ebbesen er én af Wordsaftenernes trofaste fortællere og har deltaget på alle Wordsfestivals - og han gæster den aftalte adresse (aftales pr mail)  på det købte tidspunkt i 20-30 minutter. Velegnet både til børn og voksne. Udover de 50 kroner som arrangementet koster, koster det 25 kr pr publikummer der er til stede. Dette afregnes efter arrangementets slutning (bank-konto eller mobile pay). Læs mere om sikkerhedsforanstalningerne herunder

2021 salg kommer  snart
hjemmefortællinger.jpg

Husk at det er dit ansvar, som køber, at alle sikkerhedsregler er overholdt:

- Der skal være to meter til den optrædende.

- Der skal være minimum en meter imellem tilskuerne.

- Der skal være to meter til den Corona-sårbare.

- Har nogen sygdomssymptomer, såsom ond i halsen, forkølelse, feber, o lign skal de blive væk.

- Der skal være afspritning tilstede, og det er købers ansvar at informere de tilstedeværende om at afspritte hænder, holde afstand og hoste i ærmet.

- Der må max være det antal personer til steder, som er forsvarligt og fortælleren har ret til at aflyse, hvis han eller hun ikke føler at dette er overholdt.

- Købet på 50 kr gælder for en enkelt person. Efter endt arrangement betales der 25 kr pr ekstra person der er til stede, enten via mobilepay eller konto. Der er ingen nedre grænse for antal, vi optræder gerne for én person, men den øvre grænser må max være myndighedernes anbefalinger, incl fortælleren - og ift ovennævnte sikkerhedskrav.

bottom of page