PRAKTISK INFO & CREDITS:

Wordsfestivalens informations- og billetkontor: Marienlyst Slotshave. Åbent for afhentning af medlemskort og showbilletter: Fredag 12/6 kl 18.30 - 19.30 Lørdag 13/6 kl 10.30 - 20.15 Online køb af medlemskaber, der giver adgang til lørdagsprogrammet - og billetter til fredagens åbningsshow: https://billetto.dk/users/wordsdenmark

2015-09-03 18.43.56_edited

Lørdagsprogram for medlemmer: Pga COVID-19  er der kun adgang til et show, hvis du har hentet billet til dette show i vores billethus. Du er garanteret en plads til et show hver time, men ikke hvilket show. Afhent dit medlemskort og udvalgte showbilletter ved ankomst til festivalen. Forbered dig hjemmefra, så vi undgår kødannelser. Er der ikke plads på din første prioritet, så garanterer vi, at der er plads på den anden scene.

wKasperSørensen3_edited

Kontakt os: Skriv til os på solo@andreandersen.dk

DSC00695_edited

Sidste nyt: facebook.com/wordsfestival

DSC00447_edited

Wordsfestivalen er arrangeret af André Andersen (Festival-leder), Kasper Sørensen (Kunstnerisk leder) og Wordsdenmarks bestyrelse: Anette Kjærholm og Berit Elmark..

Words Jan Blake_edited

Wordsfestivalen 2020 har modtaget støtte fra: Helsingør kommune: Økonomi-udvalget - Statens kunstfond

DSC00475_edited

​Tak til vores legekammerater fra: KUMIT Marienlyst Slots venner og vores venner fra: Toldkammeret Kulturværftet Det skulle ikke være i år, men mon ikke vi ses igen. Tak til Kultur- og økonomiudvalget for at tro på vores projekt.

IMG_2625_edited

Tusind tak til alle vores frivillige: Jeres glæde, entusiasme og energi, altid gør festivalen til en god oplevelse.

© 2020 by WordsDenmark 
 

IMG_2625_edited

Tusind tak til alle vores frivillige: Jeres glæde, entusiasme og energi, altid gør festivalen til en god oplevelse.