top of page

SCENERNE:

Toldkammeret

Havnepladsen

Vor frue kloster (Karmelitterklosteret)

Skt annagade

I år bliver en anderledes festival, både i størrelse og udførelse. Corona-situationen har sat os i en situation hvor vi hele tiden må være omstillingsparate. det gælder også Wordsfestival 2020.

Vi ved med sikkerhed at vi afvikler en festival. Vi ved at vi tager udgangspunkt i en LIVE festival med Karmelitterklosteret og Toldkammeret som scenerne. Vi ved også at vi skal være klar til  at ændre strategi. Men ender festivalen med at være en enkelt dag, kun udendørs, i et cirkustelt eller online, så lover vi at den bliver til noget! Vi vil være dén festival der gennemføres.

I år sælger vi ikke billetter til festivalen, men medlemsskaber til vores forening. Vi har et trofast publikum, og foreningen har brug for trofaste medlemmer. Med et årskontingent på 100 kr får du fri adgang til lørdagens store program (Sidste års festival-armbånd kostede 170 kr).

Bliver festivalen "kun" afviklet som online, arrangeres der senere på året et wordsarrangement eller to, udelukkende for Words-medlemmer.

Følg med her  - OG om få dage kan du købe adgang til festivalen med et medlemsskab. 

 

FORTÆLLINGER I HELE BYEN!
Scenerne siden 2013:

Axel Gyldenstjernes kammer, Biblioteket Kulturværftet, Bibliotekets bogmagasin.,  Butik ting, Det blå galleri, Det Claessenske palæ, Dronningens vaskehus, Erik af Pommerns kammer, Fine cut and barbershop, Fratergården, Klosteret, Fængslet , Kronværksporten, Galleriet, Helsingør Kirkegård, Helsingør midtby, Kasematterne, Koneloftet, Kronborg Dansesalen, Kronborg liden sal, Kulturværftets lille scene, Loftet, M/S Bjørn, Museet for søfart, Pakhuslejligheden, Pejsestuen, Proline tatoo, Ravelinen, Rummet bag kirkemuren, Simon Spies plads, Skibsklarerergaarden, Skipperens sovekammer, Skipperstuen

Skt Mariæ Kirke, Slotskirken, 

Sundtoldskaréens kælder, Toldkammeret Lille sal, Toldkammeret store sal, Toldkammergården, Wood and paintings galleri

bottom of page